Εύκολη κοπή όπως πετώντας!

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα Προϊόνταρόδα φλυτζανιών διαμαντιών

180MM συμπυκνωμένη στροβιλο αλέθοντας επικεφαλής ρόδα φλυτζανιών διαμαντιών, συγκεκριμένος τροχός άλεσης

180MM συμπυκνωμένη στροβιλο αλέθοντας επικεφαλής ρόδα φλυτζανιών διαμαντιών, συγκεκριμένος τροχός άλεσης

  • 180MM Sintered Turbo Grinding Head Diamond Cup Wheel , Concrete Grinding Wheel
  • 180MM Sintered Turbo Grinding Head Diamond Cup Wheel , Concrete Grinding Wheel
 • 180MM Sintered Turbo Grinding Head Diamond Cup Wheel , Concrete Grinding Wheel

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Κίνα
  Μάρκα: XMF
  Πιστοποίηση: MPA
  Αριθμό μοντέλου: 105mm180mm

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 500pcs
  Τιμή: dollars 1.5-30 1PCS
  Συσκευασία λεπτομέρειες: κιβώτιο χρώματος, άσπρο κιβώτιο, διπλή φουσκάλα
  Όροι πληρωμής: Western Union, L/C, T/T
  Δυνατότητα προσφοράς: 20000 PC 30 ημέρες
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Χρώμα: Μαύρο, μπλε, πράσινο, κόκκινο, καφετί, γκρίζο, πολλαπλάσιο χρώμα Υλικό: Μέταλλο 65Mn διαμαντιών
  Μέγεθος: 4.5» Όνομα Προϊόντος: Συγκολλημένη ασήμι ρόδα φλυτζανιών

   

  4.5» συμπυκνωμένη στροβιλο αλέθοντας επικεφαλής ρόδα φλυτζανιών φλυτζανιών διαμαντιών ρόδα για το γρανίτη

   

  Ο τροχός άλεσης ακρών, διαμάντι της παρούσας εφεύρεσης περιλαμβάνει τη βάση τροχών άλεσης ακρών και τροχών άλεσης, περιλαμβάνει επίσης το πρώτο σταθερό δαχτυλίδι πιάτο, το δεύτερο σταθερό δαχτυλίδι πιάτο, μια σταθερός ράβδος και ένας φραγμός, το υπόστρωμα τροχών άλεσης ακρών συμπεριλαμβανομένου του πρώτου υποστρώματος και το δεύτερο υπόστρωμα, όπως περιγράφεται στο πρώτο υπόστρωμα και το δεύτερο υπόστρωμα είναι μισό βαρέλι κυλίνδρων και η μορφή της είναι το ίδιο μέγεθος.

  το πρώτο υπόστρωμα και οι δεύτερες επιφάνειες επαφών υποστρωμάτων είναι παράλληλα στην ομαλή επιφάνεια, το πρώτο υπόστρωμα και οι τοποθετήσεις στη αριστερή πλευρά, ένα δεύτερο υπόστρωμα στο πρώτο μέρος περιέγραψαν τον τοίχο σωμάτων και τη δευτερεύουσα αντίστοιχα επαφή δεύτερων υποστρωμάτων με για τον άξονα τροχών άλεσης και στις δύο άκρες, όπως περιγράφονται στο πρώτο σταθερό δαχτυλίδι οπίσθιο μέρος πιάτων μέσα στην επαφή με το μπροστινό μέρος αξόνων τροχών άλεσης.

  Το πρώτο δαχτυλίδι καθόρισε το πιάτο γύρω από το μπροστινό μέρος των πλευρικών ακρών με το πρώτο υπόστρωμα και το δεύτερο μέτωπο υποστρωμάτων μέσα στην επαφή, περιέγραψε τη σταθερή οργάνωση ράβδων έχει πολλή ομάδα, ο σταθεροί πόλος και η ομάδα τέθηκαν γύρω μετά από το πρώτο δακτυλιοειδές πιάτο που καθορίστηκε στο τέλος της πλευρικής επέκτασης, περιέγραψαν το πρώτο υπόστρωμα και το μπροστινό εσωτερικό δεύτερων υποστρωμάτων είναι με την αντιστοιχία την πρώτη σταθερή σύνδεση της πρώτης στην τρύπα, και μετά από τα πολυάριθμα σύνολα του σταθερού τέλους ράβδων που παρεμβάλλεται στην ομάδα μέχρι την πρώτη 1 τρύπα αντίστοιχα, που περιγράφεται στο δεύτερο σταθερό δαχτυλίδι πιάτο μετά από μέσα της επαφής τροχών μετώπων και άλεσης, το δεύτερο σταθερό δαχτυλίδι πιάτο γύρω από το μπροστινό μέρος των πλευρικών ακρών με το πρώτο υπόστρωμα και το δεύτερο υπόστρωμα αντίστοιχα που το οπίσθιο μέρος μέσα στην επαφή, περιέγραψε τη ράβδο θέστε πώς οι ομάδες, επιπλέον, πολλαπλάσιες ομάδες παρεμβολής των ράβδων τακτοποιούνται γύρω και τακτοποιούνται έξω από το μπροστινό μέρος του δεύτερου πιάτου καθορισμού δαχτυλιδιών.

   

  180MM συμπυκνωμένη στροβιλο αλέθοντας επικεφαλής ρόδα φλυτζανιών διαμαντιών, συγκεκριμένος τροχός άλεσης

  180MM συμπυκνωμένη στροβιλο αλέθοντας επικεφαλής ρόδα φλυτζανιών διαμαντιών, συγκεκριμένος τροχός άλεσης

   

  Στο οπίσθιο άκρο των πολλαπλάσιων ομάδων καθορισμού των ράβδων παρέχονται οι αυλακώσεις ταιριάζοντας με τις ράβδους παρεμβολής, και το μπροστινό μέρος των πολλαπλάσιων ομάδων παρεμβολής των ράβδων παρεμβάλλεται αντίστοιχα στις πολλαπλάσιες ομάδες αυλακώσεων. Δύο ομάδες αριστερών βιδών και δύο ομάδες σωστών βιδών συμπεριλαμβάνονται επίσης.

  Οι δύο ομάδες αριστερών βιδών περνιούνται κλωστή αντίστοιχα κατευθείαν και τοποθετούνται στην ανώτερη αριστερή πλευρά και τη χαμηλότερη αριστερή πλευρά του μπροστινού μέρους του πρώτου πιάτου καθορισμού, της πρώτης μήτρας και του δεύτερου πιάτου καθορισμού, και οι δύο ομάδες σωστών βιδών περνιούνται κλωστή αντίστοιχα κατευθείαν και τοποθετούνται στην ανώτερη δεξιά πλευρά και τη χαμηλότερη δεξιά πλευρά του μπροστινού μέρους του πρώτου πιάτου καθορισμού, της δεύτερης μήτρας και του δεύτερου πιάτου καθορισμού.

  Ο τροχός άλεσης ακρών διαμαντιών της εφεύρεσης περιλαμβάνει επίσης δύο ομάδες αριστερών καρυδιών και δύο ομάδες σωστών καρυδιών, οι δύο ομάδες αριστερών καρυδιών βιδώνονται αντίστοιχα στο τέλος παραγωγής δύο ομάδων αριστερών βιδών, και οι δύο ομάδες σωστών καρυδιών βιδώνονται αντίστοιχα στο τέλος παραγωγής δύο ομάδων σωστών βιδών. Ο τροχός άλεσης ακρών διαμαντιών της εφεύρεσης περιλαμβάνει επίσης δύο σύνολα αριστερών βοηθητικών κομματιών και δύο σύνολα σωστών βοηθητικών κομματιών, τα οποία τακτοποιούνται αντίστοιχα μπροστά από δύο σύνολα αριστερών βιδών και δύο σύνολα σωστών βιδών.

  Στον τροχό άλεσης ακρών διαμαντιών της εφεύρεσης παρέχεται μια διαγώνια δομή αυλακιού στο μπροστινό μέρος των δύο ομάδων αριστερών βοηθητικών κομματιών και των δύο ομάδων σωστών βοηθητικών κομματιών. Στον τροχό άλεσης ακρών διαμαντιών της εφεύρεσης παρέχεται ένα αντιολισθητικό μανίκι στον εσωτερικό τοίχο της αυλάκωσης, και ο εξωτερικός πλευρικός τοίχος της ράβδου ενθέτων είναι σε επαφή με τον εσωτερικό τοίχο του αντιολισθητικού μανικιού.

  Έναντι της προγενέστερης τέχνης, η ευεργετική επίδραση της παρούσας εφεύρεσης είναι η ακόλουθη: μέσω της ανωτέρω ρύθμισης, η βάση του τροχού άλεσης μπορεί να αφαιρεθεί από τον άξονα τροχών άλεσης και να αντικατασταθεί για να διευκολύνει τη λείανση των διαφορετικών συστατικών σύμφωνα με τους διαφορετικούς όρους Επιπλέον, με την αφαίρεση του πρώτου σταθερού πιάτου και του δεύτερου καθόρισε το πιάτο από την πρώτη μήτρα και τη δεύτερη μήτρα, μόνο η μήτρα του τροχού άλεσης μπορεί να αντικατασταθεί και οι πόροι μπορούν να σωθούν.

  Τα επισυναπτόμενα σχέδια showFIG. 1 είναι ένα δομικό διάγραμμα της εφεύρεσης Το σχήμα 2 είναι το εξωτερικό σχηματικό διάγραμμα του σχήματος 1.Figure 3 είναι η σωστή άποψη του σχήματος 1 ΣΧ. 4 είναι μερική διευρυμένη άποψη Α του μέρους Α του ΣΎΚΟΥ 3,1. Άξονας τροχών άλεσης 2. Μήτρα του τροχού άλεσης ακρών 3. Το πρώτο πιάτο καθορισμού δαχτυλιδιών 4. Το δεύτερο πιάτο καθορισμού δαχτυλιδιών 5. Σταθερή ράβδος 6. Παρεμβολή της ράβδου 7. Η πρώτη μήτρα 8. Η δεύτερη μήτρα 9. Αριστερή βίδα 10. Σωστή βίδα 11. Σωστό καρύδι 12. Σωστή βοηθητική ταινία 13. Αντιολισθητικό μανίκι. Ο συγκεκριμένος τρόπος ακολουθίας implementationThe είναι μια περαιτέρω λεπτομερής περιγραφή της συγκεκριμένης ενσωμάτωσης της εφεύρεσης σε σχέση με με τα συνημμένες σχέδια και τις ενσωματώσεις.

  Η ακόλουθη ενσωμάτωση χρησιμοποιείται για να επεξηγήσει την εφεύρεση χωρίς περιορισμό του πεδίου της. Όπως φαίνεται στο ΣΥΚΟ 1 στο ΣΥΚΟ 4, ο τροχός άλεσης ακρών διαμαντιών της παρούσας εφεύρεσης περιλαμβάνει τον άξονα 1 τροχών άλεσης και τη μήτρα 2 τροχών άλεσης ακρών Επίσης περιλαμβάνει τον πρώτο σταθερό δαχτυλίδι πίνακα 3, ο δεύτερο σταθερός δαχτυλίδι πίνακας 4, σταθερή ράβδος 5 και ράβδος 6, υπόστρωμα η μητρών 7 και 8 τροχών άλεσης ακρών το δεύτερο περιλαμβάνουν την πρώτη μήτρα, και το πρώτο υπόστρωμα και το δεύτερο υπόστρωμα είναι μισό βαρέλι κυλίνδρων και η μορφή της είναι το ίδιο μέγεθος, το πρώτο υπόστρωμα και το δεύτερο υπόστρωμα των επιφανειών επαφών είναι παράλληλα στην ομαλή επιφάνεια, το πρώτο υπόστρωμα και τις τοποθετήσεις στη αριστερή πλευρά το δεύτερο υπόστρωμα, το πρώτο μέρος ο τοίχος σωμάτων και το δεύτερο υπόστρωμα μέσα στον τοίχο αντίστοιχα με τον τροχό άλεσης σε κάθε επαφή, το πρώτο σταθερό δαχτυλίδι οπίσθιο μέρος πιάτων μέσα στην επαφή με το μπροστινό μέρος αξόνων τροχών άλεσης, το πρώτο δαχτυλίδι καθόρισε το πιάτο γύρω από το μπροστινό μέρος των πλευρικών ακρών με το πρώτο υπόστρωμα και το δεύτερο μέτωπο υποστρωμάτων αντίστοιχα μέσα της επαφής, σταθερή σύνδεση έθεσε πώς η ομάδα, ο σταθεροί πόλος και η ομάδα τέθηκαν γύρω από αφότου περιβάλλονται το πρώτο δακτυλιοειδές πιάτο που καθορίζονται στο τέλος της πλευρικής επέκτασης, το πρώτο υπόστρωμα και το μπροστινό εσωτερικό δεύτερων υποστρωμάτων με την αντιστοιχία την πρώτη σταθερή σύνδεση της πρώτης στην τρύπα, και σταθερό το ομάδα οπίσθιο μέρος συνδέσεων που παρεμβάλλεται αντίστοιχα μέχρι την πρώτη στην τρύπα, το δεύτερο σταθερό δαχτυλίδι πιάτο μετά από μέσα της επαφής τροχών μετώπων και άλεσης, το δεύτερο σταθερό δαχτυλίδι πιάτο γύρω από το μπροστινό μέρος των πλευρικών ακρών με το πρώτο υπόστρωμα και το δεύτερο υπόστρωμα αντίστοιχα το οπίσθιο μέρος μέσα στην επαφή, ράβδος ώθησης έθεσε πώς ομάδα, και σύνδεση περισσότερη ομάδα ήταν οργάνωση στο δεύτερο δαχτυλίδι γύρω από το πιάτο στο μπροστινό μέρος του πλευρικού, σταθερού οπίσθιου μέρους πόλων που περισσότερη ομάδα τέθηκε μια αντιστοιχία την αυλάκωση φραγμών, το μπροστινό μέρος των πολλαπλάσιων ομάδων παρεμβολής των ράβδων παρεμβάλλεται στις πολλαπλάσιες ομάδες αυλακώσεων αντίστοιχα Δύο ομάδες αριστερών ομάδων βιδών 9 και δύο σωστής βίδας 10 συμπεριλήφθηκαν επίσης. Η αριστερή βίδα στις δύο ομάδες περάστηκε κλωστή και τοποθετήθηκε στην ανώτερη αριστερή πλευρά και τη χαμηλότερη αριστερή πλευρά του μπροστινού μέρους του πρώτου πιάτου σταθεροποίησης, της πρώτης μήτρας και του δεύτερου πιάτου σταθεροποίησης, αντίστοιχα.

  Η σωστή βίδα στις δύο ομάδες περάστηκε κλωστή και τοποθετήθηκε στην ανώτερη δεξιά πλευρά και τη χαμηλότερη δεξιά πλευρά του μπροστινού μέρους του πρώτου πιάτου σταθεροποίησης, της δεύτερης μήτρας και του δεύτερου πιάτου σταθεροποίησης, αντίστοιχα. Μέσω της ανωτέρω ρύθμισης, το υπόστρωμα του τροχού άλεσης μπορεί να αφαιρεθεί από τον άξονα τροχών άλεσης και να αντικατασταθεί για να διευκολύνει τη λείανση των διαφορετικών συστατικών σύμφωνα με τους διαφορετικούς όρους Επιπλέον, με την αφαίρεση του πρώτου σταθερού πιάτου και του δεύτερου καθόρισε το πιάτο από την πρώτη μήτρα και τη δεύτερη μήτρα, μόνο η μήτρα του τροχού άλεσης μπορεί να αντικατασταθεί και οι πόροι μπορούν να σωθούν. Ο τροχός άλεσης ακρών διαμαντιών της εφεύρεσης περιλαμβάνει επίσης δύο σύνολα αριστερών καρυδιών και δύο σύνολα σωστών καρυδιών 11. Τα δύο σύνολα αριστερών καρυδιών τοποθετούνται αντίστοιχα στο τέλος παραγωγής των δύο συνόλων αριστερών βιδών, και τα δύο σύνολα σωστών καρυδιών τοποθετούνται αντίστοιχα στο τέλος παραγωγής των δύο συνόλων σωστών βιδών. Μέσω της ανωτέρω ρύθμισης, δύο ομάδες αριστερών βιδών και δύο ομάδες σωστών βιδών μπορούν να είναι σχετικά σταθερές.

  Ο τροχός άλεσης ακρών διαμαντιών της παρούσας εφεύρεσης περιλαμβάνει επίσης δύο σύνολα αριστερών βοηθητικών κομματιών και δύο σύνολα σωστών βοηθητικών κομματιών 12, δύο σύνολα αριστερών βοηθητικών κομματιών και δύο σύνολα σωστών βοηθητικών κομματιών τακτοποιούνται αντίστοιχα στο μπροστινό μέρος δύο συνόλων αριστερών βιδών και δύο συνόλων σωστών βιδών. Μέσω της ανωτέρω ρύθμισης, είναι κατάλληλο να περιστραφούν δύο ομάδες αριστερών βιδών και δύο ομάδες σωστών βιδών, ώστε να ληφθούν έξω δύο ομάδες αριστερών βιδών και δύο ομάδες σωστών βιδών. Στον τροχό άλεσης ακρών διαμαντιών της παρούσας εφεύρεσης παρέχεται μια διαγώνια δομή αυλακιού στο μπροστινό μέρος δύο ομάδων αριστερά βοηθητικά κομμάτια και δύο ομάδες σωστών βοηθητικών κομματιών. Μέσω της ανωτέρω ρύθμισης, δύο ομάδες αριστερής βίδας και δύο ομάδες σωστών μεθόδων αφαίρεσης βιδών μπορούν να προστεθούν για να βελτιώσουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης.

  Στον τροχό άλεσης ακρών διαμαντιών της εφεύρεσης παρέχεται ένα αντιολισθητικό μανίκι 13 στον εσωτερικό τοίχο της αυλάκωσης, και ο εξωτερικός πλευρικός τοίχος της ράβδου ενθέτων είναι σε επαφή με τον εσωτερικό τοίχο του αντιολισθητικού μανικιού. Μέσω της ανωτέρω ρύθμισης, η τριβή μεταξύ της ράβδου και η αυλάκωση μπορούν να αυξηθούν για να βελτιώσουν τη σταθερότητα. Ο τροχός άλεσης ακρών διαμαντιών της εφεύρεσης πρέπει μόνο να θέσει τον άξονα τροχών άλεσης στον περιστρεφόμενο άξονα του αλέθοντας εξοπλισμού όταν βρίσκεται σε λειτουργία, και έπειτα να έρθει σε επαφή με τα συστατικά με την εξωτερική επιφάνεια της περιστρεφόμενης μήτρας τροχών άλεσης ακρών για να γυαλίσει τα συστατικά. Για να αντικαταστήσει το σώμα βάσεων της λείανσης η ρόδα, πρώτη βίδα από δύο σύνολα αριστερών καρυδιών και δύο σύνολα σωστών καρυδιών, βιδώνει έπειτα από δύο σύνολα αριστερών βιδών και δύο σύνολα σωστών βιδών, και αφαιρεί έπειτα το πρώτο πιάτο καθορισμού και το δεύτερο πιάτο καθορισμού από την πρώτη μήτρα και τη δεύτερη μήτρα, και αντικαθιστά έπειτα το σώμα βάσεων του τροχού άλεσης.

  Τα ανωτέρω είναι μόνο η προτιμημένη ενσωμάτωση της εφεύρεσης, και πρέπει να επισημάνει ότι για τους συνηθισμένους τεχνικούς στον τεχνικό τομέα, μερικές βελτιώσεις και παραλλαγές μπορούν να γίνουν χωρίς παρέκκλιση από τις τεχνικές αρχές της εφεύρεσης, η οποία πρέπει επίσης να θεωρηθεί ως πεδίο προστασίας της εφεύρεσης.

   

  Ομαλές λείανση και λήξη της επιφάνειας δομικού υλικού

   

  Χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Με τη βάση αλουμινίου ο τροχός άλεσης είναι για τη γρήγορη επιφάνεια λείανσης και διαμόρφωση.

   

  Εφαρμογή: Γρανίτης, μάρμαρο, σκυρόδεμα, τεκτονική 

   

  Μηχανήματα: Μύλος γωνίας

   

  Τα διαφορετικές μεγέθη αξόνων και οι προδιαγραφές τμήματος είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος

  Στοιχείο αριθ. Διάμετρος Συνδετήρας Τμήμα Τμήμα
    ίντσα χιλ.   πάχος (χιλ.) ύψος (χιλ.)
  WB105SA 105

  M14

  &

  5/8» - 11

  6.0 20
  WB115SA 4.5» 115 6.0 20
  WB125SA 125 6.5 20

   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Hebei Xmf Tools Group Co.,Ltd

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Wang

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  Diamond κοπής blade

  Tado 105mm 110mm 5 ίντσα στροβιλο λεπίδα διαμαντιών 8 ίντσας για καυτό Disco γρανίτη που πιέζεται

  Τέμνουσα λεπίδα διαμαντιών Dremel χαλαζία, κεραμίδι διαμαντιών 125mm 230mm που κόβει το DIS

  Το λέιζερ έκοψε τη συνεχή τέμνουσα λεπίδα 115mm διαμαντιών για το κεραμίδι Cermaic Procelain

  115mm τέμνουσα λεπίδα διαμαντιών 4 «5», Disco de Desbaste τούρμπο ρόδα φλυτζανιών

  Στροβιλο λεπίδα πριονιών διαμαντιών

  Μπλε 115mm στροβιλο λεπίδα πριονιών διαμαντιών, κυκλική τέμνουσα λεπίδα διαμαντιών τεκτονικών πριονιών

  Ο κίτρινος τέμνων δίσκος διαμαντιών 125mm εφαρμόζει στο τούβλο γρανίτη 5 ίντσα συνήθεια 9 ίντσας

  Κυκλική πριονιών στροβιλο κυμάτων στροβιλο διαμαντιών πριονιών κοπή τεκτονικών λεπίδων μαύρη

  Στενή στροβιλο λεπίδα διαμαντιών 9 ίντσας για τα πέτρινα μακρά ζωή ασφάλτου τούβλου γρανίτη

  Συνεχής λεπίδα πριονιών πλαισίων

  14 υγρή λεπίδα πριονιών διαμαντιών 8 ίντσας για την ΑΥΛΑΚΩΣΗ ΜΟΥΣΙΚΗΣ κεραμικών κεραμιδιών διαθέσιμη

  5 6 λεπίδα πριονιών κεραμιδιών 7 ίντσας αντικατάσταση αξόνων 1 ίντσας για το κυκλικό κόκκινο πριονιών

  4 / 10 διαμαντιών κεραμιδιών ίντσες λεπίδων πριονιών για τη μαρμάρινη διαφορετική συνήθεια μεγεθών αξόνων

  9 συνεχής μύλος γωνίας λεπίδων πριονιών πλαισίων ίντσας 180mm τέμνουσα σφαίρα κεραμιδιών

  Αίτηση κράτησης

  | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας Diamond κοπής blade προμηθευτής. © 2018 - 2020 diamond-cuttingblade.com. All Rights Reserved.